25 May 2020

MILWAUKEE® LANSERER MX FUEL™ 150 MM DIAMANT KJERNEBORMASKIN

Milwaukee Tool leverer en ny løsning som lar brukerne kjernebore med bedre kontroll med den batteridrevne MX FUEL™ 150 mm diamantbormaskinen. Ingen ledninger, ikke bensin og ingen utslipp.

Bormaskinen er en del av det nye MX FUEL-utstyrssystemet og leverer sikrere håndholdt kjerneboring og kraft nok til å kjernebore 152 mm hull i armert betong. Den første batteridrevne løsningen i sitt slag kan brukes uten stikkontakt i nærheten, noe som gjør den til den enkleste løsningen for kjerneboring overalt uten at man må ta hensyn til skjøteledninger og sikringer.

MX FUEL-systemet er et banebrytende batteridrevet verktøysystem som revolusjonerer markedet for byggmaskiner ved å levere ytelsen, driftstiden og holdbarheten som bransjene etterspør, uten farene forbundet med utslipp, støy, vibrasjoner og frustrasjonene som følger med vedlikehold av bensindrevet utstyr. Løsningene i MX FUEL-systemet overgår begrensningene for elektrisk utstyr og utstyr drevet av bensin og bruker ett batterisystem, som er fullt ut kompatibelt.

«Å bore med bormaskin er ikke noe fagfolk ser frem til ... mange vi har snakket med, kjente noen som hadde opplevd tilbakeslag ved kiling eller hadde lagt for mye press på verktøyet slik at sikringen gikk», sier Henrik Nielsen, Product Manager for Milwaukee Tool.

«Målet vårt har vært å eliminere frustrasjonene og levere en løsning som ikke bare er sikker og problemfri, men som har kraften som får jobben gjort», sier Henrik Nielsen.

En patentert  og andre generasjon AUTOSTOP-teknologi gir sikrere kjerneboring. De gir brukeren maksimal kontroll og reduserer tilbakeslag ved kiling.

Med kraft til å bore 152 mm hull i armert betong, som er et av de mest utfordrende bruksområdene, går ikke denne batteridrevne løsningen på akkord med kapasitet. Nå er det slutt på å lete etter en strømkilde eller å tilbakestille sikringer – nå kan du bare bore og fortsette å bore.

Funksjoner som ytelsesmåler er utviklet for å maksimere produktiviteten og veileder brukerne til best mulig borehastighet slik at de kan bore raskere. Vater med LED-belysning bidrar til presise boringer. Enten du bruker den håndholdt (MXF DCD150-601) eller med borstativ (MXF DCD150-601 Kit), er MX FUEL diamantbormaskinen allsidig nok til å løse alle oppgaver og er den enkleste boreløsningen du finner.

Som en ekstra fordel gir ONE-KEY muligheten til å spore bormaskinen, noe som sammen med varsler, komplett lagerstyring og bransjeledende smartutstyrsteknologi sikrer at du får maksimalt utbytte av verktøyet.

Fremtidens arbeidsplasser er batteridrevne.

 

Spesifikasjoner

MX FUEL 150 mm diamantbormaskin (MXF DCD150-601C KIT)

  • Verktøyfeste:                            1 ¼” UNC + ½” G
  • Ubelastet turtall:                        0–800 / 0–1600 omdr./min
  • Borekapasitet i betong 1./2. gir: 76–152/25–76 mm
  • Vekt med batteri:                       12,4 kg
  • Aktiveres med trykknapp
  • Våt/tørr
  • ONE-KEY-kompatibel

Leveres med 1 stk. MX FUELREDLITHIUM XC406 batteri, MXF C lader, sidehåndtak, utløserlås på og MXF DR255TV borstativ.

Selges også uten stativ: MXF DCD150-601C

 

Tilgjengelig tilbehør

MX FUEL™ Premiumstativ til diamantbor (MXF DR255TV)

For boring av hull opptil Ø 250 mm. Det integrerte vakuumfestet gir mulighet for å bruke vakuum eller feste stativet på vanlig måte. Utstyrt med universal 60 mm motorbrakett med hurtigkobling. Leveres med ankerfeste for betong.

MX FUEL™ Tynt blad for våt diamantkjerneboring

Passer for armert betong med 10 mm lasersveisede tenner for førsteklasses levetid

Se hele utvalget på www.milwaukeetool.no 

Se en video som viser bruken av MX FUEL diamantbormaskin eller finn nærmeste butikk på www.milwaukeetool.no