27 May 2020

MILWAUKEE® LANSERER MX FUEL™ 28 MM HEX MEISELHAMMER

Milwaukee Tool leverer en raskere, tryggere og enklere nedbryting av betong med MX FUEL™ 28 mm batteridrevet Hex meiselhammer. Ingen ledninger, ikke bensin og ingen utslipp.

Meiselhammeren er en del av det nye MX FUEL-systemet og er den første batteridrevne løsningen i sitt slag.  Meiselhammeren har laveste vibrasjon og letteste vekt i sin klasse, samtidig som den gir maksimal produktivitet ved å bryte over 2 tonn betong per lading.

MX FUEL-systemet er et banebrytende batteridrevet verktøysystem som revolusjonerer markedet for byggmaskiner ved å levere ytelsen, driftstiden og holdbarheten som bransjene etterspør, uten farene forbundet med utslipp, støy, vibrasjoner og frustrasjonene som følger med vedlikehold av bensindrevet utstyr. Løsningene i MX FUEL-systemet overgår begrensningene for elektrisk utstyr og utstyr drevet av bensin og bruker ett batterisystem, som er fullt ut kompatibelt.

«Å bryte betong er et arbeid som er hardt for kroppen, og som volder mange brukere en hel del hodebry. Målet vårt var å utvikle en løsning, og underveis flyttet vi grensene for hva batteridrevet teknologi kan oppnå. MX FUEL meiselhammer er ikke bare tryggere og enklere å bruke enn alle elektriske løsninger i markedet, den har også 35 % raskere brytehastighet», sier Henrik Nielsen, Product Manager for Milwaukee Tool.

Med en slagenergi på opptil 62 joule og 5,17 m/s 2 målt vibrasjon meisler den nye MX FUEL meiselhammeren opptil 30 % hardere og gir 70 % lavere vibrasjon enn tilsvarende elektrisk utstyr. Med sine 29,6 kg er den også en av de letteste meiselhammerne i klassen, og den har et ergonomisk håndtak foran som gjør den lettere å manøvrere og transportere på hele arbeidsplassen.

MX FUEL meiselhammer bryter over 2 tonn betong eller en grøft på 12 meter, 20 cm dyp og 30 cm bred per lading.

Som en ekstra fordel gir ONE-KEY muligheten til å spore meiselhammeren, noe som sammen med varsler, komplett lagerstyring og bransjeledende smartutstyrsteknologi sikrer at du får maksimalt utbytte av verktøyet.

Fremtidens arbeidsplasser er batteridrevet.

 

Spesifikasjoner

MX FUEL 28 mm Hex meiselhammer (MXF DH2528H-601)

  • Verktøyfeste: 28 mm Hex                                 
  • Slagenergi (EPTA)                    64 J
  • Full hammerkraft:          1300 slag per min
  • Vibrasjonsnivå ved meisling                   5,17 m/s2
  • Vekt med batteri:                       29,6 kg
  • Myk start:
  • Aktiveres med trykknapp
  • ONE-KEY-kompatibel

Leveres med 1 stk. MX FUELREDLITHIUM XC406 batteri, MXF C lader, 1 stk. 28 mm Hex spissmeisel (4932459774), 1 stk. 28 mm Hex 35 mm flatmeisel (4932459775)

 

Tilgjengelig tilbehør
MX FUEL tralle for meiselhammer (MXF DHT)

Lett tralle til meiselhammer med store gummihjul for enkel transport. Innebygd fjærbelastet oppbevaring av 4 meisler og lader samt ladekabelbøyle for transport.

 

Se hele utvalget av 28 mm Hex-meisler på www.milwaukeetool.no.

Se en video som viser bruken av MX FUEL meiselhammer eller finn nærmeste butikk på www.milwaukeetool.no