27 May 2020

MILWAUKEE® LANSERER MX FUEL™ 350 MM KAPPEMASKIN

Milwaukee Tool leverer bransjens beste 350 mm kappeopplevelse og den første batteridrevne løsningen i sitt slag med introduksjonen av MX FUEL™ 350 mm kappemaskin. Ingen ledninger, ikke bensin og ingen utslipp.

Sagen er en del av det nye MX FUEL-systemet og vil endre markedet for lett utstyr med en kapasitet på hele 350 mm med raskeste kutt fra start til slutt og uten problemer forbundet med bensindrevet utstyr, slik at brukerne kan jobbe tryggere og være mer produktive.

MX FUEL-systemet er et banebrytende batteridrevet verktøysystem som revolusjonerer markedet for byggmaskiner ved å levere ytelsen, driftstiden og holdbarheten som bransjene etterspør, uten farene forbundet med utslipp, støy, vibrasjoner og frustrasjonene som følger med vedlikehold av bensindrevet utstyr. Løsningene i MX FUEL-systemet overgår begrensningene for elektrisk utstyr og utstyr drevet av bensin og bruker ett batterisystem, som er fullt ut kompatibelt.

«Da vi begynte å se nærmere på brukernes frustrasjoner på arbeidsplassen, var noen av de største problemene knyttet til bensindrevne produkter – startproblemer, blanding av bensin og olje, motorvedlikehold, støy og vibrasjoner», sier Henrik Nielsen, Product Manager for Milwaukee Tool.

«Og når for eksempel mekanikere, elektrikere, rørleggere og tømrere har behov for en kappemaskin, trenger de den umiddelbart. De skal dele en plate eller kutte et rør og så komme videre med arbeidet, de vil unngå å slite med å få start på verktøyet og redusere produktiviteten», sier Henrik Nielsen.

Et trykk på en knapp er alt som skal til for å starte MX FUEL 350 mm kappemaskin, den starter raskere enn noen gang, og du slipper de repeterende bevegelsene som kreves for å starte en bensinmotor. Med samme kuttehastighet som den ledende to-takts bensinsagen og en bladkapasitet på hele 350 mm kan du kutte mer i én kapping, uten å gå på akkord med ytelse og evne.

Med opptil 50 % mindre støy og redusert vibrasjon for jevnere kutt, eliminerer batteridrevet utstyr også utslippsproblemer og er trygt å bruke både inne og ute.

Som en ekstra fordel gir ONE-KEY muligheten til å spore sagen, noe som sammen med varsler, komplett lagerstyring og bransjeledende smartutstyrsteknologi sikrer at du får maksimalt utbytte av verktøyet.

 

Spesifikasjoner

 

MX FUEL 350 mm kappemaskin (MXF COS350-601)

  • Ubelastet turtall:                        5370 omdr./min
  • Bladdiameter:    350 mm
  • Maks kuttekapasitet:     125 mm
  • Senterhull:                    20/25,4 mm
  • Vekt med batteri:           16,7 kg
  • Aktiveres med trykknapp
  • ONE-KEY-kompatibel

Leveres med 1 stk. MX FUELREDLITHIUM XC406 batteri, MXF C lader, DUH 350 mm diamantblad, arbeidsbag for batterier og lader.

 

Tilgjengelig tilbehør

M18 SWITCH TANK og 15 liter spraytank (M18 BPFPH-0 & M18 BPFP-WST)

360 ° batteridrevet løsning – den batteridrevne enheten i ryggsekken og vanntilførsel garanterer optimalt vanntrykk med et trykk på én knapp og sørger for at du får perfekt match ved alle typer våtskjæring.


MX FUEL Mal for kappemaskin (MXF COSC)

Ideell for å oppnå rette kutt. Utstyrt med høydejusterbart håndtak og lett tilgjengelig dybdejusteringshåndtak som gjør den lettere å bruke med én hånd. Gir deg full mobilitet takket være et innebygd rom for ekstra batteri. Lett å demontere for enkel transport og oppbevaring. Leveres med 11,4 liter tank med fall

 

Diamantskiver

Se hele utvalget av anbefalte diamantskiver på www.milwaukeetool.no

Se en video som viser bruken av MX FUEL 350 mm kappemaskin eller finn nærmeste forhandler på www.milwaukeetool.no