04 June 2020

NYHED TIL FREMTIDENS BYGGEPLADS - BATTERIDREVET MX FUEL™ 150MM DIAMANTBOREMASKINE FRA MILWAUKEE TOOL

Milwaukee Tool giver brugerne en innovativ løsning til diamantboring med den batteridrevne MX FUEL™ 150 mm diamantboremaskine. Ingen ledning, ingen benzin og ingen udledning.

DeNNe nye maskine er en del af den nye MX FUEL-serien af småt materiel. diamantboremaskinen giver en mere stabil boring og klarer huller op til 152 mm i armeret beton. Som den første batteridrevne løsning i sin klasse kan den bruges hvor som helst  - uden besværet med ledninger eller gener fra benzin.

MX FUEL systemet revolutionerer markedet for let materiel og små entreprenørmaskiner ved at levere høj ydelse, lang driftstid og holdbarhed – uden de gener der er forbundet med udledning, støj, vibrationer, tilgængelige strømkilder og håndtering af benzin. Alle maskinerne i MX FUEL-systemet arbejder med samme batteriplatform.

"Kun de færreste fagfolk glæder sig ligefrem til en boreopgave ... mange af dem, vi har talt med, kender andre, der har oplevet kickback, når boret sætter sig fast, eller de har presset for meget på værktøjet, så HFI-relæet udløses," siger Henrik Nielsen, Product Manager hos Milwaukee Tool.

"Vi satte os for at fjerne disse frustrationer og levere en løsning, der ikke kun er sikker og problemfri, men også havde kraften til at gennemføre arbejdet," siger Henrik Nielsen.

En patenteret skraldekobling og AUTOSTOP-teknologi i anden generation giver en mere sikker boreoplevelse. De giver brugeren maksimal kontrol og reducerer kickback, hvis boret sætter sig fast.

Med kraften til at bore 152 mm-huller i armeret beton – en af de mest udfordrende opgaver – går denne batteridrevne løsning ikke på kompromis med effektiviteten. Den tid, man før brugte på at lede efter en strømkilde eller nulstille HFI-relæer, bruges nu på at blive færdig med det første hul og gå videre til det næste.

Funktioner som f.eks. ydelsesmåleren er designet til at maksimere produktiviteten. Den hjælper brugeren med at finde den optimale borehastighed, så man kan bore hurtigere, mens LED-vaterpasset hjælper med at bevare nøjagtigheden gennem hele opgaven. MX FUEL diamantboremaskinen er alsidig til enhver opgave og den nemmeste boreløsning overalt, både i den håndholdte version (MXF DCD150-601) og den standermonterede version (MXF DCD150-601 Kit).

En ekstra fordel ved ONE-KEY ermuligheden for at følge boremaskinens arbejde med sporing og advarsler, komplet lagerstyring og en brancheførende teknologi til intelligent udstyr, der sikrer brugerens investering.

Fremtidens byggeplads er batteridrevet.

Specifikationer

 

MX FUEL 150 mm diamantboremaskine (MXF DCD150-601C KIT)

  • Værktøjsholder:                        1 ¼" UNC + ½" G
  • Omdrejning ubelastet:               0-800/0-1600 omdr./min.
  • Borekapacitet i beton

1. /2.  gear:                                76-152/25-76 mm

  • Vægt med batteri:                    12,4 kg
  • Aktivering med trykknap
  • Våd/tør
  • ONE-KEY-kompatibel

Leveres med 1 stk. MX FUELREDLITHIUM XC406-batteri, MXF C-oplader, sidehåndtag, udløserlås og MXF DR255TV-borestander.

Fås også uden stander: MXF DCD150-601C

Tilbehør i sortimentet

Premium-borestander til MX FUEL™ diamantboremaskine (MXF DR255TV)

Velegnet til boring af huller op til Ø250 mm. Den indbyggede vakuumfod giver mulighed for vakuumforankring eller traditionel forankring af standeren. Udstyret med 60 mm universalmotorbeslag med lynkobling. Leveres med ekspansionsforankring til beton.

MX FUEL™ diamantbor med smal skærebredde

Velegnet til armeret beton med 10 mm lasersvejsede segmenter med lang levetid

Se hele udvalget på www.milwaukeetool.dk

Hvis du vil vide mere om MX FUEL-diamantboremaskinen, kan du se videoer af den i aktion eller finde din nærmeste butik ved at besøge www.milwaukeetool.dk